ŚRODA 19.12.2018

I ŚNIADANIE:

20 GR SZYNKA Z KURCZAKA, 60 GR PIECZYWO MIESZANE, 10 GR MASŁO,

15 GR POMIDOR ZE SZCZYPIORKIEM, 150 ML KAWA INKA, 150 ML HERBATA Z MIODEM

II ŚNIADANIE:

100 GR JABŁKA

OBIAD: 200 ML ZUPA BULION Z KASZĄ MANNĄ I NATKA PIETRUSZKI,

120 ML SPAGETTI Z MIĘSEM WIEPRZOWYM W SOSIE POMIDOROWYM, 50 GR OGÓREK KISZONY,

150 ML HERBATA RUMIANKOWA

PODWIECZOREK:

180 ML KOKTAJL Z OWOCÓW LEŚNYCH( WŁASNY)

45 GR CHAŁKA Z MASŁEM

WTOREK 18.12.2018

I ŚNIADANIE:

180 ML KAKAO NA MLEKU, 150 ML KAKAO NA MLEKU,

20 GR TWAROŻEK ZE SZCZYPIORKIEM, 60 GR PIECZYWO MIESZANE, 10 GR MASŁA,

10 GR PAPRYKA CZERWONA

II ŚNIADANIE:

90 GR BANAN

OBIAD:

200 ML ZUPA OGÓRKOWA Z ZIEMNIAKAMI I  NATKA PIETRUSZKI,

140 GR POTRAWKA Z KURCZAKA, 45 GR KASZA JAGLANA,

100 GR SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY I MARCHWI, 150 ML HERBATA MIĘTOWA

PODWIECZOREK:

200 ML BUDYŃ WANILIOWY Z SORBETEM OWOCÓW LEŚNYCH

PONIEDZIAŁEK 17.12.2018r.

ŚNIADANIE: 50 GR PIECZYWO MIESZANE ,20 GR SZYNKA Z INDYKA, HERBATA Z MIODEM,

10 GR MASŁO, 15 GR POMIDOR

II ŚNIADANIE:  100 GR JABŁKO

OBIAD: 200 GR  ZUPA MARCHEWKOWA Z LANYMI KLUSKAMI I NATKĄ PIETRUSZKI, 120 GR PLACKI  ZIEMNIACZANE Z JOGURTEM NATURALNYM, HERBATA RUMIANKOWA

PODWIECZOREK: 150 ML HERBATA MALINOWA, 120 GR SANDWICH Z MASŁEM ŻÓŁTYM,20 GR OGÓREK KISZONY